TEKST & PUBLICATIES
Hier vind je een selectie van de teksten die ik heb geschreven voor Sanadome Hotel & Spa Nijmegen.

BROCHURE TEKSTEN

De vernieuwde vergaderlocatie in Sanadome vroeg om een nieuwe, overzichtelijke brochure. De uitdaging: een mooi blad maken waarin alle informatie terug te vinden is over àlle vergaderzalen en -faciliteiten. Bestaande teksten zijn herschreven of flink ingekort. Aangevuld met icoontjes is het een overzichtelijk en makkelijk leesbare brochure geworden.

OERSOEP SPA

Met water als verbindende factor ontstond een mooie samenwerking tussen brouwerij Oersoep, de Nederlands kampioen hobbybrouwen Wolter Jonkman en Sanadome. Een gezellig initiatief met maar één doel: lekker bier brouwen met water uit de Thermaal zoetwaterbron van Sanadome. Het restultaat is een lichte saison met subtiele, frisse citrustonen van vooral sinaasappel geworden. Dit is het verhaal achter een bijzonder biertje.

ADVETORIAL SPRINGLEVEND 024

Voor in magazine Springlevend024 nummer 7 – mei/juni 2019 verzorgde ik de tekst en layout voor de advetorial van Sanadome. Directeur Joost den Bieman vertelt over de metamorfose die het wellnesshotel in 2019 onderging. Springlevend024 is een tijdschrift gemaakt voor vijftigplussers in de regio Nijmegen. Speciaal voor mensen die bewust in het leven staan en bewuste keuzes maken.

DE PERECTE BIKINI

‘The struggle is real’; het vinden van goed zittende, fijne badkleding. Met goed advies, fijne merken en lekker veel keuze ga je met een goed gevoel de zomer tegemoet. In het Sanadome magazine -editie zomer 2019- hebben we in deze tekst handige tips voor je op een rij gezet.

PERSBERICHT: SANADOME UITGEKOZEN TOT BESTE WELLNESSHOTEL VAN NEDERLAND

Henk Gorter, Senior Marketeer bij Hotels.nl, reikte begin januari de award voor Beste Wellnesshotel uit aan de team members van Sanadome Hotel & Spa in Nijmegen. Gasten die via Hotels.nl boeken zijn het erover eens: Sanadome Hotel & Spa Nijmegen is het beste wellnesshotel van Nederland.