T E K S T    |    P U B L I C A T I E S

O E R S O E P    S P A

Met water als verbindende factor ontstond een mooie samenwerking tussen brouwerij Oersoep, de Nederlands kampioen hobbybrouwen Wolter Jonkman en Sanadome. Een gezellig initiatief met maar één doel: lekker bier brouwen met water uit de Thermaal zoetwaterbron van Sanadome. Het restultaat is een lichte saison met subtiele, frisse citrustonen van vooral sinaasappel geworden. Het verhaal achter dit bijzondere biertje.

A D V E T O R I A L

Voor in magazine Springlevend024 nummer 7 – mei/juni 2019 schreef ik een advetorial voor Sanadome. Over de metamorfose die het wellness hotel in 2019 onderging. Springlevend024 is een tijdschrift gemaakt voor vijftigplussers in de regio Nijmegen. Speciaal voor mensen die bewust in het leven staan en bewuste keuzes maken.

D E   P E R F E C T E    B I K I N I

‘The struggle is real’; het vinden van goed zittende, fijne badkleding. Met goed advies, de juiste merken (want goede kwaliteit badkleding doet wonderen) én lekker veel keuze ga je lachend de zomer tegemoet. In het Sanadome magazine -editie zomer 2019- hebben we de fijnste tips op een rij gezet.